fredag 30 april 2010

Hälsning från en kool "cat"


Jag har tydligen krockat med andra åsikter när jag skrev mitt inlägg om sexhandeln i Manilla. Det var ju en engelsk kille som gjort dokumentären, och han hade i stort samma åsikt som jag. så det finns fler sidor än ett på ett mynt eller hur, min gode vän kolumnen. Men noga, jag sliter inte mitt hår för det.
För nu är det helg och ett rosa badkar väntar på sin skjuts till de sköna bohuslän.
Så svejs med er alla (om det nu till äventyrs skulle vara någon som besöker denna oansenliga blogg)Jag önskar er alla en riktigt GOOOOOO HELG!!
CIAOO!!

måndag 26 april 2010

Tankar om "Les misserables"


Såg programmet om sexhandel i malaysia och Filipinerna, på TV i går. Det som mest förundrar är att dessa hallickar som håller stallen så att säga, och även "torskarna", tror att de bedriver nån form av "välgörenhet" och att det är tur att de finns där, så "töserna kan tjäna lite pengar". Och lite är väl just ordet, för det mesta tar ju "pimpen" och stoppar i sin egen ficka.
De sliskiga blekfeta gubbarna, som de intervjuvade pratade lyriskt om värme kärlek och ömhet, som om de skulle veta vad det var. Det var i det här fallet helt solklart, att det viktigaste för dem var att "få lite fett på sylen". Det är smaklöst att höra ord som kärlek och värme i detta sammanhang.
Kan de inte stå för sina förehavanden,och kalla det för vad det är,
"pussi fore sale"!
Jag kan bara än en gång tacka min lyckliga stjärna över att jag föddes här, och aldrig varit tvungen att ta till nått sånt.
För man får säga vad man vill, JAG köper inte myten om den "lyckliga horan"

torsdag 22 april 2010

I´m Dansing to the end of time


Detta har förutsättningarna att bli en mycket märklig vår, eller hur?
Först var det den ena jordbävningen efter den andra, och nu vulkan utbrott som lamslår flygtrafiken totalt till och från. What next?.....undrar man lite konfunderad.
Har en "wheird" snubbe i grannhuset, som är så där fanatismreligiös.
Gissa vad han har fått för sig (och har vi hört det förut)
.....Jo naturligtvis,JORDENS UNDERGÅNG ÄR NÄRA!!!!!!!!!
Det är otroligt vad snabbt dessa fanatiker nappar, när det händer nåt i huvud taget.
Men det förstås, OM det var så, skulle vi se eller fatta det, INNAN det var ett faktum?
Troligtvis inte.
På sätt och vis har han gjort ett intryck, fast mot min vilja.
Det kan inte hjälpas att en viss liten känsla av obehag, har satt sig i bakhuvet och vill inte förvinna.
Hans profetsior om ökade antal naturkatastrofer, och hur SATAN går över jorden i ett moln av aska och svavel, har nu verkligen fått vatten på sin kvarn. Inte tillräckligt för att släcka den fanatiska "elden" tyvärr.
Men vid sidan av det här, så är det ju skrämmande hur skör vår infrastruktur är. Det behövs inte mer än så här för att lamslå större delar av Europa, med känningar över hela världen. Starkare än så här är den inte.
För om vi tänker efter, så ligger hela civilisationen numer på flygets och datorernas grundvalar.
Och det vet ju alla NUMER, hur skört och lätt att spräcka det, det är.
Så om vi har tillräckligt med otur och det blir ett tillslag av en (eller fler)riktigt "flaja" Hacker´s plus ett eller fler vulkan utbrott samtidigt.
Så står vi bokstavligen men "SKÄGGET I BREVLÅDAN", eller hur.
Men hur stor är sannolikheten för att det skall hända???........
Inte speciellt troligt, säger expertisen.
Men det är ju faktiskt annat som inträffat, som expertisen sagt var "inte speciellt troligt". Så jag menar????..........Eller vad säger ni?
Jag kan i alla fall inte låta bli, att fundera på om ifall att kanske.......Hmmmmm.
Men what ewer,.... människan kommer att dansa sig aningslöst ända in i aftonsången, och när det slutligen går åt skogen (som vi faktiskt har misstänkt hela tiden)så kommer man att yrvaket undra: VA E´RE PÅ gÅNG???????
Men skit i det nu, nu skall värmen äntligen komma till helgen, och man hoppas (kanske)att det är för att stanna,
Så ha det fint i vårsolen och passa på att njut.
Ciao! L

fredag 16 april 2010

SLÄPP FÅNGARNA UT DET ÄR VÅR!!!!!!!!


Idag skall jag på vårfest(en grej via jobbet), stor baluns med käk å dryck, å trevlig musik förståss.
Mina intentioner är naturligtvis att hålla drickandet i en "lagom" nivå.
Hoppar bara att jag ser nivån i samma perspektiv senare i kväll.
Nä men allvarligt talat... jag har lovat mig själv en trevlig lördag OCKSÅ så det blir till att stilla sig ibland. man kan ju ha kul ändå, med dans och sång å sånt.
Jag tror det blir kul för man har ju så kul som man gör sig säger ju alla, så då får JAG kul, eller hur.
Tänker inte överarbeta klädsel eller förväntningar, utan låter det bli som det blir.
Och nästa helg bär det ju iväg till Dingle igen. För att bygga min uppbyggda plantering(med liljor,rosenstavar och lupåiner varvat med Krasse.Snyggt va)så det blir kul(tycker JAG)
Så till alla som står i beredskap att fira helg (och förhoppningsvis njuta av den)
Säger jag.................HA DET GÖTT!!!!!!!!!!!!!
CIAO!!!!!!!!!!!

måndag 12 april 2010

Välkommen tillbaka, HÄRLIGA VÅR!!!!!!!!!!!!!!



Så har den äntligen kommit.....VÅREN. Snacka om att vara efterlängtad, speciellt efter en vinter som den som vi justblivit av med. Först tyckte jag att det var helt otroligt "neet", men efter ett tag blev det i kyligaste laget s.a.s.
Men nu har den äntligen kommit, och som jag har längtat.
Så,vad tror ni att JAG sysslat med i helgen? Med tanke på att jag är tokig i trädgård och blommor, så blir ni väl inte chockade av att höra, att jag varit uppe i sommarstugan och "pulat" i myllan. Det var helt "fucking" FANTASTISKT att kunna gå i bara skjortärmarna i solen. Tja vad skall man säga det är inte mycket att tillägga, mer är .....Snälla Gud låt sommaren bli lika fin som våren ser lovande ut.
(Man kan ju alltid hoppas eller hur)

tisdag 6 april 2010

ENSAM STINKER................




Jag har fått en ny kompis, och som det verkar någon som tänker nästan som jag (exakt lika vore bara tråkigt). Nä det är en "tjej" som är busschaufför och är jäkligt trevlig.Och jag kan säga utan att överdriva, att jag varit ganska svältfödd på gemenskap och umgänge på de sista åren.
Ni vet den där mellan två tjejkompissar, som umgås, gör saker ihop, bjuder in varann på middagar (både med och utan resp.)och födelsedagar, och midsommarfester m.m. m.m.
Ibland har det känts som om man luktat illa, men det är väl det att man blivit "ÄLDRE".
JO, jag har en riktig vän ( en manlig vän), (som jag är mycket glad över) men ibland så är det vissa grejer som det är lättare att prata med en tjej om. Ni vet "womanstuff", jag behöver väl inte gå in på några kanske "weirda" detaljer.
I alla fall så har denna kvinna också haft en del att ta sig igenom, och jag tror att vi kan vara till hjälp för varann, plus att vi nog kan ha det kul också, det är jag övertygad om.
Så nu skall det bli kul att se, om man inte kan bli INBJUDEN på nåt midsommarkul i sommar, för omväxlings skull.
Kanske man vet aldrig, för det verkar faktiskt som denna människa tycker det är trevligt att umgås med mig, jag har till ex inte behövt att vara den som frågar om vi ska träffas och göra nått trevligt, utan förslaget kom faktiskt från henne,
Så man är tydligen välkommen. Det känns verkligen mycket trevligt.
Detta kan bli en kul sommar.