onsdag 11 juni 2008

Det vackra, vänliga och vesäntliga































Det är konstigt?......... När man skriver klart possitiva" bitar" i bloggen, så är det ingen som komenterar eller ens låtsas vara intresserad,och det gäller naturligtvis mina dikter (poem) i alla högsta grad.Och följetonger vågar man väl sig inte på igen,det sägs vara uttråkande och segt (förutom av Lotta förståss) och ingenting som allmänheten är intresserad av eller har ork för.
Men ibland känns det som om människor behöver höra att det finns mänsklighet och skönhet här i världen ännu, och även om sådana "bitar" inte exalterar eller retar så kan det ändå vara något som inte får glömmas.För utan vänlighet, empati, kärlek och skönhet vore livet inte värt att leva, eller hur?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig. Det kanske är tystare för att när man mår så bra och visar det i bloggen så verkar man så tillfredsställd ändå. Då läser vi andra och tyst håller med.

//Lotta

mr. kolumnen sa...

Jag har ca 800 besök om dagen. Av dessa har de flesta hittat dit på sexsökord (inte för att min blogg handlar om sex) om de inte är "stammisar". Av dessa som hittat genom google stannar de flesta i genomsnitt 2 (!) sekunder. De övriga surfar runt i ca 2-3 minuter och tittar på 2-4 sidor. Ytterst få kommenterar om inte det handlar om för dem upprörande ting.

Skulle tro att det ser ungefär likadant ut hos de flesta bloggarna