fredag 11 januari 2008

Könsdebatten dvs "rosornaskrig"


Någonting som tydligen är lockande och provoserande,är köns-debatten, lika tröttsam idag som den var förra århundradet.Det som behöver sägas,är väl att det är självklart att BÅDA könen har rätt till likvärdig behandling i livets alla skeden,UTAN UNDANTAG.Både vad det gäller arbettsplatsen ,rättssystemet och i samspelet mellan människor i gemen.Behövs det diskuteras en sån självklar sak, bevisar det ju bara var vi står utveklingsmässigt, både vad det gäller inteligens och känslor.En smart person sa en gång att"det självklara behöver inte påpekas", så varför detta ord krig varenda,varenda gång?.....
JA det är väl bara så att..."I´m getting to old fore this shit", för det har diskuterats fram och tillbaka i flera decenier nu. och det slår mig att det inte är någon som är nöjd ännu. Nej jag skulle nog vilja säga att missnöjet är större än någonsin.Människor snackar en massa om mognad,och hur viktigt det är,sen beter sig mänskligheten som småbarn.
"Det var han som var dum. -:nej det var hon som var dum!-:NEJ!!det var han........." Allvarligt talat,va trött jag blir!, är det ingen som hört talas om SAMARBETE?????????

Inga kommentarer: