måndag 4 maj 2009

Så fet fel .........Eller?



Man känner ju allt ibland, att det kanske är helt meningslört att skriva nånting på bloggen i huvud taget,med tanke på att de som läses mest och komenteras oftast är meningslösa varianter som skriver om klacken du MÅSTE köpa och jeansen du bara inte kan leva utan.
Allt utav en tjej som inte ens har tillräckligt många somrar bakom sig, så hon kan "kamoflera" upp det till att likna erfarenhet.Man kan känna blöjdoften i de så kallade livsviktiga levnads tipsen, om inneställen,coola assesoarer, och sisst men inte minst det viktiga skvallret om vilken "vannabee kändis" som drog över en annan lika otroligt ointressant "vannabee". Jag blir så trött......
När man läser dessa i mitt tycke ytliga och totalt ut-tråkande tirader, förstår man plötsligt de otroligt farsartade konversationer som man får bevittna mellan representanter för vår framtid (gråt mitt hjärta), ibland på våra spårvagnar och bussar.
När man sen sitter och plitar i sin blogg, och anstränger sig för att komma med nåt meningsfullt och kanske till och med underhållande, känner man sig faktiskt ibland totalt löjlig.
För vem är intresserad i huvud taget, av att läsa ärliga tankar om livet, när det finns blogga som talar om var du kan köpa väskor som ser NÄSTAN HELT UT SOM PRADA!!
Eller hur?, förstår ni min känsla, Typ....Eller????

1 kommentar:

Anonym sa...

Ge inte upp fortsätt,de e många som lyssnar