onsdag 27 maj 2009

Detta är HÄNRYCKNINGENS TID tjohoooooo!





Nu är det sommar!,.... jo det är det faktiskt om man skall tro på specialisterna, och det skall man väl. Men jag hoppas att frekvensen på sommaren blir lite högre än den är nu, åtminstone när det gäller sol och värme.
Men det är faktiskt den här tiden som gör mig alldeles fnoskig, på gränsen till galenskap faktiskt,......det gäller naturligtvis plantering och planering, av trädgård och växter(blommande och ickeblommande). Jag går fullständigt upp i limningen av föresatser och planer, och har till och med svårt att sova på natten för alla tankar som far omkring i mitt huvud.
Det är ideér på installationer och murade fågelbad, varianter på bad tunnor eller mindre pooler, syren berså eller inte, och hur man konstruerar en häck av klängrosor och hönsnät,M.M. M.M. M.M..
Mina tankar går formligen i 300km i timmen, och samtidigt som det är helt underbart,med tanke på alla möjligheter, så blir jag också helt urlakad för tänk om jag missar någon möjlighet.
Manisk säger du,....javisst, du har nog helt rätt lite manisk är jag nog (ibland).
Men förstå mig, jag ÄÄÄÄÄÄlskar det här det är liksom skapandets skapande, lite gran som att leka Gud. Jag får möjligheten att skapa min egen värld, och mitt mål är att förutom gräsklippning skall den vara helt självgående.
I mitt tycke helt genialiskt.
Men något som jag aldrig tänkt på,....är,..när allt är färdigt vad gör jag då??
ÄSCH, va dum jag e, jag blir väl aldrig färdig om jag känner mig själv rätt,
så det är inte någon större risk(eller hur?).
PHUUUH!!

Inga kommentarer: