måndag 8 september 2008

Höstens"Drottning" gör entre



Så är sommaren snart ett minne blott,men några skimrande dagar kan ännu leta sig fram, och ge oss en sista bitterljuv smak av sommarens fägring.
Sen,i en inte alls för avlägsen tid framöver, kommer hela höst paketet med hög klar luft, svala men inte helt kalla vindar och sisst men inte minst det underbara ljuset,då allt gult, beigevitt och brozefärgat liksom får ett eget liv och lyser som gnistrande ädelmetaller.Den tid som alla bildkonstnärer och då främst fotografer ÄLSKAR. Jag är inget undantag,som sagt.
Det gäller att ta fram det possitiva ur alla livets skeden,ICKE SANT??!!
Visst känns det vemodigt att se alla trädgårdens växter vissna och somna in, men det är ju bara för att blomma upp igen nästa sommar.
Så det blir väl att ta ett sissta frest med arbetet på huset, och sedan bädda ner trädgården som törnrosa,med lite väv och granris som skydd mot vinterns kyla.
Det skall faktiskt bli lite skönt att få lägga det här åt sidan för några månader och bara njuta av frukten av sitt arbete, ni vet sitta framför brasan med en eller några av sina vänner, och bara mysa.
Ja det är ju så ,ALLT har ju sin tid,även att vila och ha lite "sköj".

Inga kommentarer: