fredag 1 februari 2008

Än är inte den sissta idioten född


Svärfar sa att Martin var al-qaida-terrorist,...Jag fastnar med ögonen vid de feta bokstäverna som skriker på tidningsidan,det är säkert en missvisande överskrift,tänkte jag.
Men VET ni VAD!? Det är inte riktigt klokt ,men en man (den stackars satens svärfar)har mejlat till FBI och sagt att hans svärson(MARTIN)var medlem av al-qaida´s nätverk i sverige,och att han propagerar för en muslimsk hämd i USA.
Detta när han skulle till USA på tjänsteresa.Hur tror ni att välkomstkommite´n såg ut när han landade? Just det beväpnade vakter och en gratis vistelse i en cell upp-piffad med spy,smuts ,blod och avföring,de trodde att de hade med en terrorist att göra.Det ingick naturligtvis de obligatoriska utfrågnings-stunderna med vidhängande "rumservice".Snacka om att vara "populär" hos sin svärfar,vad kommer härnäst ?..kanske kaffe med "nackskott".Sen påstår idioten(svärfadern)att han inte insåg vilka konsekvenser det kunde få.YEAAAA RIGHT!! Vad tror han att nine eleven är, en ny sorts parfym eller? Man vet inte om man skall skratta eller gråta när man läser om dylika lufthuven.Men vad det anbelangar Martin så borde han ha Nobels fredspris,för att INTE slagit ihjäl honom.JISSES!!!!!

2 kommentarer:

mr. kolumnen sa...

Vaaa?

antibimbocompaniet sa...

Va,som att du inte fattar vad jag menar ,eller Va som i vad i hela fridens sysslar en del med?