onsdag 3 oktober 2007

An ordenary person is something to be


Alla människor är medelpunkten i sina liv ,har huvudrollen i sin film, det är en insikt som plötsligt drabbade mig för några år sedan. Det är inte så att alla andra människor finns till bara för att vara statister i just din film, det är tyvär många som lever under den villfarelsen, och som på allvar tror att de själva är mer värda och därför huvudrollsinnehavare(patetiskt).
Varge människoliv du passerar på gatan, har en lika stor JAG-upplevelse som du, och ser allt som en film genom sina ögon, med sitt eget känsloliv som stämningsgivare,
ja typ som musiken som läggs på.Tänk!!... vilken skilnad det måste vara, på hur olika människor upplever olika situationer,beroende på hur de mår och känner, precis som om de hade olika musikstycken i sina filmer."You get my drift?".
Så när du iaktar en människa nästa gång, kom ihåg , där har du ännu en ny film att uppleva. Vad vet man om vad det finns för drömmar och förhoppningar, och anledningar till lycka eller olycka, i just den personens hjärta ,och vad hans/hennes story kan vara.Spännande va? Ge dig tid , för dina medspelare i DIN film, det är nämnligen deras film också.

Inga kommentarer: